Header Placeholder

Praktijkinformatie

Consult

Een consult is altijd op afspraak.
De praktijk is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06 124 08 194.

Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen, maar als je je gegevens inspreekt op de voicemail word je zo snel mogelijk teruggebeld. Onderstaand contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Met een Body Stress Release behandeling wordt een proces opgestart van herstellen en loslaten. De ervaring heeft geleerd dat het opstarten van dit proces het meest effectief is bij afspraken op de 1e, 4e en 11e dag. Na deze drie behandelingen maken we per keer een vervolgafspraak afhankelijk van de situatie.

Dit betekent dat je kunt starten op:

– Maandag, donderdag en de daarop volgende donderdag
– Dinsdag, vrijdag en de daarop volgende vrijdag
– Donderdag, maandag en de daarop volgende maandag
– Vrijdag, dinsdag en de daarop volgende dinsdag.

De eerste afspraak bestaat gedeeltelijk uit een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek gaan we na wat er op lichamelijk gebied allemaal is gebeurd in de afgelopen jaren. Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten, de consulten daarna duren ongeveer 30-45 minuten.

Behandelovereenkomst
Als cliënt vraag ik je digitaal akkoord te gaan met de behandelingen. Voor de behandeling van kinderen jonger dan 18 jaar moeten beiden ouders of voogd(en) naast de behandelovereenkomst ook een toestemmingsformulier minderjarigen tekenen.

Tijdens de behandeling lig je volledig gekleed en met schoenen aan op de behandelbank.

Tarieven en vergoedingen

Bedragen per release
Volwassenen € 60,-
Kinderen t/m 12 jaar € 50,-
Baby’s (tot 1 jaar) € 40,-

Betalingswijze
Bij voorkeur met PIN betalen na de release.
Contant betalen is ook mogelijk mits gepast.

Annulering/verhinderd zijn
Bij verhindering kun je de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren. Daarna ben je de afgesproken kosten verschuldigd.

Vergoedingen zorgverzekeraars
Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (gedeeltelijk) BSR consulten, mits je een aanvullende zorgverzekering hebt. De te ontvangen vergoeding komt dan altijd uit het aanvullende verzekeringspakket en gaat niet ten koste van je eigen risico. Controleer van tevoren bij je verzekeraar of vergoeding ook voor jouw polis geldt. Voor een actueel overzicht kun je kijken op www.zorgwijzer.nl .
De prestatiecode voor de zorgverzekeraar is 24608.

Aangesloten bij
BSR Gelderse Vallei is aangesloten bij de BSRAN (Body Stress Release Associatie Nederland) en het CAT Vergoedbaar (Collectief Alternatieve Therapeuten).

Klachten en Geschillen
In geval van klachten met betrekking tot de BSR-behandeling ga ik graag het gesprek aan. Mochten we er samen niet uitkomen, dan verwijs ik naar de website van de Body Stress Release Associatie Nederland voor een toelichting op de klachtenprocedure.

Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl

Locatie

De praktijk is gevestigd in het Marktgebouw in Ederveen met rondom voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte (direct rechts na de ingang), vanwaar je wordt opgehaald voor je afspraak.